Kultography

Újra országos nagy zabálás „fillérekért"

Újra országos nagy zabálás „fillérekért"

Kultography írása itt: - 2014-08-26 09:34

dinningslid_1.jpgŐsszel sem maradhat el a közkedvelt étterem hét, amikor számos neves, ismert és kevésbé ismert budapesti és vidéki étteremben lehet egységes áron többnyire isteni, 3 fogásos menüket enni. A DiningCity Országos Étterem Héten a korábbi résztvevő, közkedvelt éttermek mellett több új vendéglátóhely is csatlakozott az akcióhoz.

Október 13. és 19. között újra megnyitják kapuikat a legjobb éttermek, hogy 3300 forintos áron (szervízdíjjal) dinningslid_1.jpgkülönleges, csak erre a hétre összeállított menükkel várják a finomságokra, minőségi ételekre vágyókat. A tavaszi étterem héten több helyre is elmentünk, isteni fogásokkal gazdagodtunk, így igazából mindenkinek, aki kedveli a jó étkeket ajánljuk, hogy éljen ezzel a lehetőséggel. Az éttermek a hét folyamán olyan menüket kínálnak, amelyekkel saját konyhájuk legjavát mutatják be.

A korábbi kedvenc résztvevők – többek között  Prime Steakhouse, Kakas étterem, ARAZ étterem, Fuji japán étterem, Halászbástya étterem, IKON étterem (Debrecen), Jókai bisztró (Pécs), Kistücsök étterem (Balatonszemes), La Perle Noire étterem, Le Bourbon - Le Meridien, Spoon hajó-étterem, Trattoria Mamma – mellett az őszi hétre több új étterem is csatlakozott az akcióhoz. Így például meg lehet majd kóstolni a KIOSK Budapest, az A38 hajó-étterem, az Almárium bisztró, a Hanoi vietnámi étterem, a hamarosan megnyitó Kanpai Izakaya japán bisztró, a Mala Garden (Siófok), illetve az Ocean's 21 Seafood restaurant menüjét is.

Helyeket foglalni szeptember 17-től (hírlevelet kapóknak 15-től) lehet majd a www.etteremhet.hu oldalon.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása