Kultography

Ma ismét Strandok Éjszakája!

Ma ismét Strandok Éjszakája!

Kultography írása itt: - 2014-08-01 09:20

12(2).jpgAugusztus 1-én pénteken ötödik alkalommal szervezi meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakáját. A legtöbb fürdő, strand különleges programokkal, hosszabbított nyitva tartással és sok esetben kedvezményes belépőkkel várja a vendégeket. 

napfenyfurdoaquapolis.jpgA látogatók augusztus első napján országszerte 49 helyszínen élvezhetik éjszaka a fürdők különleges szolgáltatásait. Az égbolton augusztusban gyakran figyelhetünk meg hullócsillagokat és a forró nyári éjszakán mindenkinek kellemes időtöltés az éjszakai fürdőzés. A hét elején tapasztalt rossz idő után újra átadhatjuk magunkat a forró nyári napoknak. A fürdők jelentős része éjfélig nyitva tart, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja ma a vendégeket.

Az országos rendezvényhez Budapest mellett Barcs, Berettyóújfalu, Bükfürdő, Bükkszék, Celldömölk, Cserkeszőlő, Csongrád, Debrecen (Aquaticum), Dorog, Eger, Egerszalók, Fehérgyarmat, Gyenesdiás, Gyula, Hajdúszoboszló, Harkány, Hévíz, Igal, Karcag, Kecskemét, Kiskunmajsa, Kisújszállás, Komárom, Lakitelek, Leányfalu, Makó, Mezőkövesd, Miskolctapolca, Mórhalom, Mosonmagyaróvár, Nagykáta, Orosháza, Püspökladány, Ráckeve, Sárvár, Siklós, Százhalombatta, Szeged, Szentes, Tiszakécske, Tiszaújváros, Tóalmás, Tótkomlós, Várgesztes és Zalakaros is csatlakozott.

A lista és a jegyárak ide kattintva is elérhetőek PDF formátumban!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása