Kultography

Benedict Cumberbatch viaszfigurát kap Madame Tussaud-nál

Benedict Cumberbatch viaszfigurát kap Madame Tussaud-nál

Kultography írása itt: - 2014-07-24 10:00

Cumberbatch-waxwor_2981375b.jpgViaszfigurát kap a 38 esztendős Sherlock Holmes-sztár, Benedict Cumberbatch Madame Tussaud londoni panoptikumában.

Benedict_Cumberbatch_is_getting_a_waxwork_at_Madame_Tussauds.jpgA színész már két alkalommal állt portrét a róla készülő viaszfigurához. A múzeum közleménye szerint Cumberbatch kifogástalanul ápolt, sötét öltönyös külsővel látható majd a kiállítás figurái között, és jellegzetes hajviseletére is ráismernek majd a látogatók.

Cumberbatch nagy elismeréssel beszélt a testét viaszból megformázó művészekről, és kijelentette: megtiszteltetésnek tekinti, hogy bekerülhet a múzeumba, számos más kitűnő tehetség mellé. Mint hozzáfűzte, az ügynöke is elégedett lehet, mivel annyiszor szerette volna már, ha lenne egy klónja.

Ben Sweet, a Madame Tussaud London igazgatója úgy vélte, Cumberbatch az egyik legkeresettebb kortárs színész. A róla készülő viaszszobrot már ősztől láthatja a közönség.

Cumberbatch viaszteste egy sor vezető brit színész, köztük Judi Dench és Kate Winslet figurájához csatlakozik a múzeumban, de számos Hollywood sztár, így Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts és Johnny Depp élethű mása is megcsodálható a kiállításon.

Forrás: MTI

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása