Kultography

Brad Pitt és Angelina Jolie ismét közösen forgat

Brad Pitt és Angelina Jolie ismét közösen forgat

Kultography írása itt: - 2014-07-22 13:02

bradjelina_2980307b.jpgAngelina Jolie írta és rendezi a Universal stúdió új játékfilmjét, a By the Sea című drámában a színésznő mellett Brad Pitt is szerepelni fog - jelentette be az amerikai filmstúdió.

bradjelina_2980307b.jpgHollywood álompárja lesz a film producere is - közölte Donna Langley, a Universal Pictures elnöke.

"Angelina folytatja különleges történetmesélő képességének bemutatását a kamera előtt és mögött, és nagyon örülünk annak, hogy kiterjeszthetjük együttműködésünket vele a By the Sea cím filmre" - idézte Langleyt a Hollywood Reporter.

Jolie és Pitt utoljára 2005-ben játszott együtt a Mr. és Mrs. Smith című akciókomédiában, ekkor ismerték meg egymást.

Angelina Jolie jelenleg az Unbroken című filmje utómunkálatain dolgozik, a mozi Louis Zamperini amerikai olimpiai bajnok atlétának és háborúshősnek állít emléket. Ezt a filmet is Jolie rendezte, ő a producere is és az Universal fogja forgalmazni. Bemutatója karácsony napján lesz az Egyesült Államokban.

A Universal nem közölt semmilyen részletet az újabb Jolie-filmről, azt sem fedték fel, mikor látnak hozzá a forgatáshoz.

Forrás: MTI

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása