Kultography

Idén is keresik a legjobb lángost

Idén is keresik a legjobb lángost

Kultography írása itt: - 2014-05-29 16:00

Ha nyár akkor strand és lángos. És akkor Vénusz Lángos Voks 2014. Harmadik alkalommal indítják el idén az ország és a főváros legjobb lángosát kereső versenyt.

fotó.JPG

Az alap a fokhagymás, meg persze a sajtos és a sajtos tejfölös. Ezek mellett azonban már számos különleges ízvilágban fotó.JPGis készül lángos, csak a fantázia szab határt annak, hogy milyen feltéttel fogyasszuk a strandidőszak (na meg a piacozás) egyik legkedveltebb ételét. Sokak kedvence egyre több helyen elérhető, a szervezők kíváncsian várják, hogy idén hol találhatók majd a kedvenc lángosozók.

Szavazni a verseny facebookos alkalmazásának segítségével lehet, ami itt érhető el. A verseny végén a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó elnyeri a megtisztelő Vénusz kedvenc lángosozója 2014 címet. A nyár egyik legfelkapottabb turisztikai régiója, a Balaton és környéke ezúttal is kiemelt figyelemben részesül a Vénusz Lángos Voks verseny során. Az országos kitüntetés mellett így ismét gazdára talál a Vénusz kedvenc balatoni lángosozója különdíj.

A Lángos Voks augusztus 17-ig tart.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása