Kultography

Nagy-Szín-Pad: döntőbe jutott a Mary Popkids és a Szabó Balázs Bandája is

Nagy-Szín-Pad: döntőbe jutott a Mary Popkids és a Szabó Balázs Bandája is

Kultography írása itt: - 2014-05-26 10:45

10297662_245339862324659_6948400899984194977_n.jpgHétfő reggel, a Petőfi Rádió adásában jelentették be a szervezők a Nagy-Szín-Pad elődöntőinek eredményét. A 15 produkciót felvonultató mezőnyből öten jutottak tovább a döntőbe. Június 1-jén, az Akvárium Klub színpadán a Cloud9+, Deniz, az Ivan and the Parazol, a Mary Popkids és a Szabó Balázs Bandája lép színpadra. A szavazás ma reggel újra indult és a vasárnap esti döntő végéig tart.

10390027_245339745658004_5932331057637133950_n.jpgAz elmúlt hét három napján az Akvárium Klubban, élő tv-, rádió- és internetes közvetítés mellett lépett fel 15 zenekar és előadó, akiket a hazai popszakma jeles képviselői választottak ki, és hívtak meg a Nagy-Szín-Pad című “tehetségmutató” versenyre. Közülük most öten jutnak tovább a vasárnapi döntőbe.

“Az öt zenekart véletlenszerű sorrendben jelentettük be hétfő reggel a Petőfi “Talpra Magyar” című műsorában” – mondta Lobenwein Norbert főszervező. Az említett csapatok ABC-sorrendben lépnek majd fel vasárnap este az Akvárium Klubban, közülük a közönség választja ki a győztest, de itt már annak is van jelentősége, hogy ki, hányadik helyen végez, hiszen ennek megfelelő lesz a díjazás. “Az első helyezett a legfontosabb fesztiválok kiemelt helyein és időpontjaiban szerepelhet majd, továbbá 1 millió Ft-os videó klip és 1 millió Ft-os próbaterem támogatást is kap, de jelentős díjak járnak további helyezetteknek is” – tette hozzá a főszervező.

Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője, és az M2 intendánsa bejelentette, hogy az első 3 helyezett számára az MTVA kiemelt kommunikációs csomagot biztosít minden csatornáján. A Nagy-Szín-Pad további 12 indulója pedig kiemelt játszást és promóciós felületet kap a Petőfi Rádióban, egyenlő arányban.

A döntőt ezúttal is élőben közvetítik, június 1-jén, vasárnap este 20:30-tól az M2 csatornán. Ezúttal a Petőfi Rádió is élőben csatlakozik a műsorhoz, de a szokásos felületeken is elérhető lesz a stream is, így aki kíváncsi az öt döntős zenekar produkciójára, biztosan nem marad le semmiről. A Petőfi Rádió már reggeltől élőben sugározza az eseményeket, óránként többször kapcsol az Akvárium klubba, ahol a versenyen túl, a Punnany Massif egy negyedórás extra produkcióval lepi majd meg a közönséget.

A szavazás május 26-án reggel 8-kor a megszokott csatornákon nulláról indul újra és a döntő napján este 10-ig tart. A győztesek sorrendjét élő adásban jelentik be az M2-n, a Petőfi Rádióban, a www.nagyszinpad.com, a www.volt.hu, a www.sziget.hu, a www.strandfesztival.com és a www.akvariumklub.hu oldalakon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása