Kultography

Négynapos bulival nyit a Barba Negra Track

Négynapos bulival nyit a Barba Negra Track

Kultography írása itt: - 2014-04-29 16:23

IMG_8183.JPGNégynapos koncertsorozattal nyitja meg kapuit a főváros legújabb szabadtéri szórakozóhelye, a Barba Negra Track. Május első hétvégéjén a Hooligans avatja fel a Track nagyszínpadát, de látható lesz a bristoli Kosheen, bemutatja új albumát a Supernem, a negyedik napon pedig az Intim Torna Illegál zárja a hosszú hétvégét.

1554494_459081137528173_1986573014461766320_n.jpgA Barba Negra Track április 30-án egy négynapos koncertfolyammal ünnepeli meg a közönséget, a zenekarokat és a szabadtéri koncert szezon kezdetét. A megnyitó rendezvénysorozaton három olyan nagy hazai és egy nemzetközi fellépő látható majd, akik már bizonyítottak a hazai közönség előtt. A Rákóczi híd budai hídfőjénél elterülő, hatezer főt befogadó koncerthelyszín hatalmas, nagyrészt fedett küzdőtérrel készül a nyári szezonra, hogy az esősebb napokon is zavartalan legyen a szórakozás. A helyszín a hang- és fénytechnikai próbák után megkapta a hivatalos engedélyt a hatóságoktól, így minden akadály elhárult az elől, hogy megnyissa kapuit a Track.

Április 30-án a Hooligans, május elsején a brit tánczenei színtér képviseletében a Kosheen táncoltatja meg a közönséget, majd másodikán a Supernem mutatja be legújabb, Túl a frekvencián című új albumát, a hosszú hétvégét az Intim Torna Illegál szombati koncertje zárja. A koncertek után az elektronikus tánczene kedvelői tombolhatják ki magukat.

A Barba Negra Track 2014-es tavaszi- nyári idénye igazi zenei best of koncertsorozatnak ígérkezik. Itt ünnepli a Junkies a 20., a zenekar énekese Szekeres Andris pedig a 40.születésnapját. Fellép a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paddy and the Rats, a hazai alter-legenda, a Pál Utcai Fiúk, a Hősök, DSP, a Magashegyi Underground, a Fish!, és a Kaukázus, de a nyár közepén koncertet ad a metál egyik klasszikusa, a stílusteremtő amerikai Death zenekar is.

Hosszú idő után újra Budapesten koncertezik a klasszikus felállású Korál, de zenél a 30Y, és fellép az extrád bölcsész hip hopot nyomó Bëlga, és a hazai punk-legenda, a HétköznaPI CSAlódások is. A szervezők még jópár meglepetést tartogatnak a közönség számára, többek között az Anima Sound System is látható lesz idén, egy rég nem látott felállásban. A teljes koncertmenü folyamatosan frissítve követhető a Barba Negra Track hivatalos Facebook-profilján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása