Kultography

Kóstold meg Angelina Jolie borát!

Kóstold meg Angelina Jolie borát!

Kultography írása itt: - 2014-02-04 18:57

Angelina Jolie és Brad Pitt közös borát, Sting borát és Sofia Coppola pezsgőjét is megkóstolhatják azok, akik ellátogatnak az ötödik Vince Budapest boreseményre, amelyet idén február 28-a és március 2-a között rendeznek meg, immár hagyományosan a Corinthia Grand Hotelben.

brangelina-rose_2482372b.jpg

Három napra a borkedvelők paradicsomává változik a Royal – több mint ezer bort közül kóstolhatnak azok, akik image003.jpgjegyet váltanak a kiállítás valamelyik napjára. A borok szerelmesei körében közkedvelt rendezvényen számos hazai pincészet képviselteti magát, illetve külföldi társaságok nedűi is kóstolhatóak lesznek. Különlegességként érkezik például indiai bor, de lesz igazi orosz pezsgő bemutató, osztrák kínálat is.

Mindhárom napon különleges előadásokat, workshopokat is tartanak majd, az egyik ilyen a vasárnapi Oscar-gála Masterclass lesz, amelyen hírességek által készített borokat lehet majd kortyolgatni. A menüsoron lesz például Angelina Jolie és Brad Pitt közös itala, egy Provence Rosé, amelyet nem volt könnyű a szervezőknek beszerezniük, végül egy olyan kereskedőn keresztül sikerül elhozni hazánkba, aki nizzai jachtokra szokott bort szállítani. Joliék által készített bor egyébként bekerült már a TOP 100 közé is. Szintén meg lehet majd kóstolni Sting és felesége, Trudie közös italát, az olaszországi birtokukról származó When We Dance nevű bort, akárcsak Fernando Alonso 2007-es spanyol borát. A pezsgők közül pedig Sofia Coppola kalifornia darabja érkezik majd.

Egy-egy napra az alap, sétálós belépő ára 12 ezer forintba kerül péntekre és szombatra, vasárnapra 2000 forinttal olcsóbb. A workshopokra külön kell jegyet váltani. A normál belépőért korlátlan mennyiségben lehet bort kóstolni a kiállítók termékei közül. A magasnak tűnő ár ellenére az esemény igen népszerű, hiszen nem kell külön a fogyasztásért is fizetni, éppen ezért már most látszik, hogy a szombati napra elővételben el fognak fogyni a jegyek, így helyszínen arra nem lehet majd váltani.

A részletes programot itt találjátok.

brangelina-rose_2482372b.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása