Kultography

Februárban ismét Humorfesztivál a Tháliában

Februárban ismét Humorfesztivál a Tháliában

Kultography írása itt: - 2013-01-24 09:30

A humorra vágyó közönség a legszínvonalasabb produkciókat élvezheti majd február 3-tól a Tháliában, ennek érdekében két válogató, Kárpáti Péter író-dramaturg és Oláh András rádiós műsorvezető járta az országot, hogy áttekinthesse a különböző előadások sokszínű palettáját. Így alakult ki a Humorfesztivál versenyprogramja.

Akik pedig a versenyen díjaznak majd, közismert személyiségek: Schell Judit színésznő, Kulcsár Viktória a FÜGE elnöke, dr. Bagdy Emőke szakpszichológus, Márton István rendező és Hajós András humorista.

A Humorfesztivál nagyszínpadi programjában szerepel a Szombathelyi Weöres Sándor Színház Szentivánéji álma, a Szegedi Nemzeti Színház bemutatásában a Hétköznapi őrületek, a Thália Színház saját produkciója az Esküvőtől válóperig valamint a Miskolci Nemzeti Színház Dandin György előadása.

A stúdióban a közönség megtekintheti a Katona József Színház A Gondnokság című paródiáját, a Sanyi és Aranka Színház Roadmovie-ját, a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadásában Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című darabot és Gólem Színháztól a Lefitymálvát.

A Mikroszínpadot a humoristák és stand-up comedy előadók veszik birtokba, fellép Bödőcs Tibor, Márton András, Kovács András Péter, a Szomszédnéni produkciós iroda és Hadházi László is.

A fesztivál versenyprogramjában résztvevő előadásokra igen kedvező, 2500,- és 1500,- forintos jegyek kaphatók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása