Kultography

A Buborékok kapta a legjobb előadás díját a Vidéki Színházak Fesztiválján

A Buborékok kapta a legjobb előadás díját a Vidéki Színházak Fesztiválján

Kultography írása itt: - 2012-09-17 20:06

A díjakat a kilencnapos fesztivál záró előadása, a debreceni Csokonai Színház Scapin, a szemfényvesztő című produkciója után adta át a Csupó Gábor, Jakupcsek Gabriella, Makrai Sonja és Szalai Annamária alkotta zsűri.

A legjobb színésznőnek járó elismerést Lázár Kati kapta a kaposvári Csiky Gergely Színház A szent család című előadásában nyújtott alakításáért. A legjobb férfi alakításért pedig Pál Andrásnak ítéltek díjat a székesfehérvári Vörösmarty Színház Trió című produkciójában való játékáért. A zsűri különdíját a Miskolci Nemzeti Színház Én és a kisöcsém című előadása kapta szombat este.

A Thália Színházban megrendezett Vidéki Színházak Fesztiválja szeptember 7-én a Kaszás Attila-díjátadó gálaműsorral indult, amelyen Bányai Kelemen Barna, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának színművésze vehette át az elismerést. A találkozón 12 teátrum mutatkozott be a budapesti közönségnek, amely 8 nagyszínpadi és 4 stúdióelőadást láthatott.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása